Δηλώσεις Γκολίτση Τσολάκου για την έναρξη Κύριο

Δυο ημέρες πριν από τη πρεμιέρα του Ηρακλή Χαλκίδας στο κλειστό της Κανήθου με αντίπαλο τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο Σπύρος Γκολίτσης και ο Θεόφιλος Τσολάκος μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή Χαλκίδας, iraklisxalkidas.gr και προσκάλεσαν τον κόσμο της Χαλκίδας στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

Θεόφιλος Τσολάκος: «Ότι έγινε με το Λιγκ Καπ το έχουμε αφήσει πίσω, ειδικά αυτή την εβδομάδα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής. Είναι η πρεμιέρα μας, τη θέλουμε πάρα πολύ, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας οπωσδήποτε.

Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όλα τα παιδιά και το προπονητικό team έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά γι’ αυτήν την πρεμιέρα και πιστεύω ότι θα τα πάμε περίφημα».

Σπύρος Γκολίτσης: « Νομίζω ότι δείξαμε όταν είμαστε κομπλέ με όλους τους αθλητές στη διάθεση μου ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα και να παίξουμε ωραίο βόλεϊ. Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου. Έχουμε ένα γήπεδο μεγάλο, δεν γεμίζει εύκολα κι άλλη μια φορά καλώ τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή την έναρξη του πρωταθλήματος. Παίζουμε την Κυριακή 6 η ώρα και νομίζω είναι μία ωραία μέρα και ώρα για να έρθει όποιος θέλει για να δει την ομάδα της πόλης, την ομάδα του νομού και να την σπρώξει στη νίκη».

Διαβάστηκε 1145 φορές