Γυναίκες: Δεν είχε συνέχεια το καλό ξεκίνημα με το Γαλάτσι (pics)

Παρότι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι με το Γαλάτσι και κατέκτησαν άνετα το πρώτο σετ, οι γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας, πλήρωσαν κάποια ΄΄νεκρά΄΄ διαστήματα στα επόμενα τρία σετ, τα οποία κάθε φορά επέτρεπαν στον αντίπαλο να ΄΄χτίσει΄΄ σημαντική διαφορά. Το νεανικό σύνολο του Κώστα Γιαννέλη συνολικά έδειξε καλά στοιχεία και μπορεί στην συνέχεια να έχει καλύτερα αποτελέσματα εφόσον αποκτήσει διάρκεια στην απόδοση του.

Σχεδόν σε όλο πρώτο σετ, οι γηπεδούχες είχαν σταθερό προβάδισμα, το οποίο αύξησαν προς το τέλος του και επικράτησαν άνετα, έχοντας πολύ καλή απόδοση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ξεκίνησαν καλά και το δεύτερο σετ, προηγήθηκαν με 6-3, αλλά κάπου εκεί ήρθε το πρώτο ΄΄νεκρό΄΄ διάστημα που επέτρεψε στο Γαλάτσι, που ανέβασε την απόδοση του να περάσει μπροστά με 7-12. Προσπάθησαν στην συνέχεια να επανέλθουν στο σκορ οι γυναίκες του Ηρακλή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν και έτσι άλλαξαν οι ισορροπίες και στον αγώνα, αλλά και στην ψυχολογία των δύο ομάδων.

Στο τρίτο σετ οι φιλοξενούμενες πήραν από νωρίς διαφορά 7 πόντων (3-10) και λίγο αργότερα 10 (6-16). Ο Ηρακλής έκανε μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή, παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα, χωρίς όμως να μπορέσει να πλησιάσει περισσότερο από το 15-20. Και στο τελευταίο σετ οι παίχτριες του Γαλατσίου πήραν σημαντική διαφορά λίγο μετά τα μέσα του και έτσι έφτασαν χωρίς να απειληθούν στην επικράτηση.

Στην επόμενη αγωνιστική (7η-Τετάρτη 15.2-ώρα έναρξης: 9:45 μ.μ.) οι γυναίκες του Ηρακλή Χαλκίδας θα αγωνιστούν εκτός έδρας με τον Άγιο Στέφανο.

ΣΕΤ: 1-3 (25-19, 18-25, 18-25, 18-25).

Ηρακλής Χαλκίδας (Γιαννέλης): Γιαννακού-Καίσαρη, Βασιλείου, Μπάνου, Καραντάκη, Κουσερή, Καραφέρια / Λύκου (λ), Καραντώνια (λ) - Θωμά, Χατήρα, Ράνου Μ.

Γαλάτσι (Ζαρκαδάς): Μάλλιου, Παναγοπούλου, Ντοντά, Φουτζίτζη, Κανελλοπούλου, Μαντζώρου - Κατσούλα, Ντεστάκου.

Διαβάστηκε 1522 φορές